Met een compleet pakket valt er wat te kiezen 

Wil je je mond zo goed mogelijk verzorgen zodat deze altijd fris en gezond is maar wil je daar geen tal van verschillende producten voor uitkiezen? Dan kun je het beste een compleet pakket aanschaffen waarmee je een droge mond tegengaat. Een goed voorbeeld hiervan is het Oxyd8 Dry Mouth Pakket. Hierin zitten tandpasta, mondwater en speciale pastilles waarvan je er per dag zo’n drie of vier inneemt om een goed effect te bereiken en je mond te hydrateren.  

Producten die werken tegen meerdere mondklachten 

De producten die in het pakket zitten zijn niet enkel geschikt om een droge mond tegen te gaan maar kunnen tegen meer problemen worden ingezet. Zo zijn ze ook goed te gebruiken als je last hebt van amandelstenen, tongaanslag of ontstoken tandvlees. Zeker als je met meer dan één mondprobleem te maken hebt is het slim daar een middel bij te kiezen dat deze allemaal aanpakt. Voorkom je meteen een overvolle wastafel waarop zoveel staat dat je niet eens weet wat je waarvoor gebruikt.  

Schaf alles in één keer aan 

Je kunt ook voor een ander pakket kiezen zoals het OraRelieve Droge Mond Pakket. Hierin zitten een spray, tandpasta, mondwater en gel speciaal ontwikkeld om een droge mond tegen te gaan. Als je last hebt van een droge mond of andere klachten kun je prima een dergelijk pakket aanschaffen omdat je dan meteen alles in huis hebt wat je maar nodig kunt hebben. Zo hoef je zelf niet uit te zoeken wat je allemaal kunt aanschaffen maar zit alles er al gewoon in.  

Wat kan de tandpasta voor je droge mond doen?  

Kies je voor het gebruik van de tandpasta uit het pakket? Dan heb je met de speciale OraRelieve Ultra Mild Tandpasta een middel in huis dat speciaal gemaakt is om een droge mond tegen te gaan, maar het is uiteraard ook een goede tandpasta om je gebit mee te verzorgen. In de tandpasta zit, net als in het mondwater, glucose-oxidase dat werkt tegen zuren in je mond en op de tanden. Het zorgt voor een gehydrateerde mond. Indien je last hebt van een slechte adem veroorzaakt door schadelijke bacteriën, kan deze door het gebruik van de tandpasta omgezet worden in een frisse adem.  

Meer speekselaanmaak door goed poetsen 

Daarnaast bevat de tandpasta lacto-peroxidase en lactoferrine. Het eerste middel zorgt ervoor dat je gebit en mond beschermd worden terwijl je met het tweede schimmels en bacteriën te lijf gaat en je tanden beschermt tegen de afbraak van glazuur. De tandpasta zorgt dat je maar liefst zes keer zoveel speeksel aanmaakt als normaal dus dat is natuurlijk ideaal als je vaak last hebt van een droge mond. De tandpasta zelf heeft een milde mintsmaak zodat deze niet erg overheersend is, maar wel zorgt voor een frisse mond en adem, hetgeen natuurlijk zowel voor jezelf als voor een ander erg prettig is. 

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *