Gezond en smaakvol eten? Kweek je eigen kruiden!

Ben je net als wij gek op verse kruiden? En koop jij daarom regelmatig een bakje verse basilicum of andere kruiden in de supermarkt? Of heb je van die kruidenplantjes in de keuken staan? Allebei heerlijk en gezond!

Maar een bakje is zo leeg en daardoor stiekem best duur. En die supermarkt kruidenplantjes gaan vaak niet zo lang mee als je dacht. Bovendien moet je ze wel goed verzorgen wil je keer op keer de vruchten ervan plukken. Letterlijk. 

Wil je graag altijd verse kruiden in huis hebben zonder hier al te veel moeite voor te doen? Dan hebben wij een goed idee; een indoor-tuinsysteem.

Groene vingers niet nodig

Met een indoor-tuinsysteem kweek je makkelijk en sneller dan normaal verse kruiden het hele jaar door. Je hebt met zo’n systeem dus geen last van regen, wind of te veel zon. Ook hoef je geen balkon of tuin te hebben. Een stopcontact is voldoende. Oja en een kraan. Je hebt dus weinig nodig voor je indoor-kruidentuintje.

Bovendien zijn de meeste systemen behoorlijk slim. Zo weten ze wanneer er water nodig is en wanneer licht. Geen groene vingers? Geen probleem! Want met een indoor-tuinsysteem wordt het meeste werk door het apparaat gedaan. Je hebt er dus weinig omkijken naar.

Gezond voor je lichaam en de planeet

Verse kruiden zijn niet alleen echte smaakmakers, ze zitten ook bomvol vitamines. En door ze zelf te kweken houd je de controle. Zo kun je ze 100% pesticidevrij kweken. Goed voor je lichaam dus. En gezond voor de planeet, als je ze zelf kweekt. Dit scheelt namelijk productie- en transportkosten.

Kortom; een indoor-tuinsysteem is gebruiksvriendelijk, ecofriendly en ondersteunt een gezonde levensstijl.

Waar te koop?

Benieuwd en lijkt het je iets? Je kunt indoor-tuinsystemen online bestellen. Binnen de witgoed branche bieden verschillende merken het te koop aan. Ook prettig; je kunt dit type witgoed huren. Dan betaal je niet in 1x de hoofdprijs en kun je wel lekker snel verse kruiden kweken en eten.

Weet je niet zeker of witgoed leasen iets voor jou is? Kijk en vergelijk online. Als je een indoor-tuinsysteem huurt krijg je er vaak kruiden bij. Als je koopt vaak niet. Zo zitten er verschillende voordelen aan allebei.

Of je nou een zo’n systeem huurt of koopt 1 ding is zeker; je zit nooit meer zonder verse kruiden!

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *