Goede voornemens

Met het nieuwe jaar dat al bijna gaat beginnen is het weer tijd voor de goede voornemens. Je wilt stoppen met roken, drinken en meer gaan sporten. En dit jaar ga je het écht volhouden. Hoe zorg je er nu voor dat het niet bij goede voornemens blijft en je echt de discipline en daadkracht hebt om er in 2020 voluit voor te gaan? In dit artikel ga ik je een groot geheim verklappen.

Het grote geheim.

Eigenlijk is het niet eens echt een geheim, maar veel mensen vergeten dat de optie bestaat. Neem een personal trainer. Met een personal trainer heb je iemand die jou kan motiveren om tot het uiterste te gaan. Het begint al bij het überhaupt gaan. Het is makkelijk om op de bank te blijven liggen, maar als je weet dat je personal trainer op je staat te wachten, dan ben je toch eerder geneigd om wel naar de sportschool te gaan. Wat kan je allemaal bereiken met een personal trainer:

  • Afvallen
  • Betere conditie kweken
  • Meer spiermassa krijgen
  • Herstellen van een blessure

Hoe kies je een personal trainer?

Het zit al in het woord besloten, een personal trainer is iemand die persoonlijk met jou bezig is. Omdat je dus veelvuldig 1 op 1 contact hebt, is het belangrijk dat het goed klikt samen. Kies je trainer dus zorgvuldig. Ga eerst eens langs voor een kennismakingsgesprek om te zien of er een goede klik is. Je hoeft echt geen beste vrienden te worden, maar een goede onderlinge verstandhouding is wel belangrijk. Bepaal ook goed of jullie hetzelfde denken over de doelen die je wilt bereiken. Het is goed om van elkaar te weten wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

Tips

Door vele ervaringen met veel verschillende personal trainers kan ik je ook wel vertellen welke personal trainer altijd goed is. Personal trainer Harmen Sterk heeft trainingslocaties in zowel Sliedrecht als Gorinchem. Hij staat erom bekend dat de klant altijd op de eerste plaats komt. Dat betekent niet dat het makkelijk is. Hij dwingt op een vriendelijke en professionele manier om het uiterste uit jezelf te halen. Op die manier kan je na een aantal maanden gegarandeerd terugkijken op een hele vooruitgang die je gemaakt hebt. Zowel fysiek als mentaal. Want de oude Grieken zeiden het al: Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Lees Interacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.